Всі категорії
Додати товар

💚🌟 ніжний бірюзовий браслет натуральний камінь амазоніт

314 грн
Опис

💚🌟 Браслет на гумці з натурального каменю амазоніт світлого бірюзового кольору з коричневуватими та темно-сірими плямами та вкрапленнями. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.

!!! Увага, всі прикраси із натуральних каменнів трошки відрізняются один від одного (см.фото), якщо вам принципово - уточнюйте перед оформлення замовлення який товар зараз є в наявності.💚🌟

Розмір: розмір намистин - 10 мм, на обхват руки від 17 до 19 см

Склад: натуральний камінь амазоніт.

🧙‍♂️👆 Аравійці носили амазоніт для усунення головного болю, а також як захист від сонячних ударів. Сьогодні рекомендується використовувати мінерал при захворюваннях хребта, варикозному розширенні вен, тромбозах, целюліті, ожирінні.

Відомий також і косметичний ефект амазоніту: він омолоджує шкіру, розгладжує зморшки, повертає пружність та допомагає очищати пори.

Магічні властивості амазоніту також давно і добре відомі. Він здатний уберегти від необдуманих рішень, залучити успіх, розсіяти негативну енергію. Крім того, того, хто носить камінь постійно, амазоніт наділяє ясністю думки та спокоєм.

Мінерал використовується у процесі медитації, ритуалах білої магії.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Зелений
Стать:

Схожі товари