Всі категорії
Додати товар

Браслет — персиковий агаттсвана

440 грн
Опис

Браслет — Персиковий Агат Ботсвана — діаметр каменів 9 мм

##

- Як і будь-який натуральний камінь, смугастий агат здатний живити енергією. І наповнює він коронну нашу чакру, спонукаючи радіти кожному дню. Жодної сезонної хандри та перепадів настрою ви більше не відчуєте, якщо виберете агаттсвана у свої помічники.
- Мінерал пробуджує недюжинні розумові здібності, підсилює інтуїцію. У деяких людей із сильною енергетикою агат може розвинути дар ясновидіння. Не дарма маги й екстрасенси носять із собою та використовують у своїй практиці агатові прикраси.
- Підходить шанувальникам йоги та медитативних технік, позаяк добре розслаблює й умиротворення всієї людської істоти.
- Індуси й Європейс завжди заручалися підтримкою смугастого агату в важливих справах і камінь допоміг часом досягти висот у кар'єрі та фінансового достатку. Навіть невирішальним і скромним він дарує красномовство та вміннярсуватися. Навіть недруги та завистьники перейдуть на ваш бік і будуть у всьому вас підтримувати.
- асота агат — це надійний захист від енергетичних вампірів. Камінь бере на себе погану енергетику таких людей, переводить її в позитивне річище та потім віддає вам.
- Болина агат — один із найпопулярніших оберегів для вагітних. Він зберігає здоров'я майбутньої мами та малюка, а також береже від негативного ока та бід. Під час пологів його теж рекомендують не знімати, а стискати в долоні, щоб полегшити біль ріжениці та допомогти дитині з'явитися на світ.
- acина агат — запорука гарного самопочуття й довголіття. Про його цілющі властивості ви дізнаєтеся нижче.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари