Всі категорії
Додати товар

Браслет асиметричний з лабрадору та опала ′зевс′

580 грн
Опис

Стильний асиметричний браслет ручної роботи виготовлений із натурального необробленого лабрадору та намистин з опалу болдера виготовлений на фурнітурі зі срібла 925 проби. Застібка — гачок. Браслет на масивне зап'ястя підійде на обсяг зап'ястя 21-23 см.

Такі натуральні мінерали, що не піддаються жодному обробленню й фарбуванню, й особливо в поєднанні з благородним лікувальним металом — сріблом, що мають найсильніші магічні, лікувальні та захисні властивості.
У більшості свіжодобутих лабрадорів ірізація взагалі непомітна, чітко окресленої вона стає тільки у разі гладкого зрізання в потрібній площині. Свою назву лабрадор отримав від назви півострова Лабрадор, де був виявлений 1770 року. Камінь допомагає розвивати екстрасенсорні здібності та вважається талісманом цілителя та магів. Фахівці вважають, що лабрадор пробуджує в людині приховані таланти та допомагає їхньому розвитку, підштовхує до здійснення того, що раніше здавалося неможливим. Лабрадор також вважається амулетом творчих натур, він їм приносить натхнення, і водночас славу і визнання.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари