Всі категорії
Додати товар

Браслет з натуральних каменів знак зодіаку "близнюки"

480 грн
Опис

Браслет виготовлений з натурального каміння: сердоліку, тигрового ока, цитрину, агату і шунгіту на силіконовій резинці.
Усі камені підібрані для знака зодіаку Близнюки.
Діаметр намистин у браслеті становить 8 міліметрів. Намистина знак зодіаку в браслеті виготовлена з цинкового сплаву, який абсолютно нешкідливий для людини.

Значення каменів у браслеті для Близнюків:

1. Сердолік - помічник Близнюків у створенні та розкритті талантів. Прикраси з цілющого мінералу ідеально пасують цьому знаку зодіаку, допомагають у лікуванні захворювань щитовидної залози, кишківника і шкіри.

2. тигрове око - хороший амулет. Воно захищає Близнюків від ворогів і неприємностей. Благотворно впливає на здоров'я і роботу внутрішніх органів. Тигрове око символізує увагу та духовний захист.
Для чоловіків-близнюків тигрове око відкриє нові можливості, навчить їх сили волі та впевненості, зарядить енергією і розкриє риси чоловічого характеру.
Жінок-близнюків тигрове око захистить від будь-якої небезпеки і повсякденних неприємностей. Мінерал допоможе жінкам стати більш незалежними, допоможе зрозуміти будь-які труднощі і, головне, зрозуміти себе.

3 Шунгіт подарує Близнюкам силу для подолання труднощів, допоможе менш болісно пережити розставання і вибратися з проблемної ситуації, зробивши правильні висновки, застереже від необдуманих дій. Особливо важливо, що мінерал здатний згладити такі негативні риси Близнюків, як дратівливість, цинізм, черствість і бездушність.

4. Цитрин для Близнюків - здатний постійно поповнювати енергію і підтримувати власника в будь-яких ситуаціях. Він дарує силу, надію, гарний настрій. Дарує Близнюкам благополуччя в сім'ї, фінанси та гармонійне життя.

6. Агат - символ духовності й умиротворення. Завдяки білому агату, Близнюки зможуть розкрити свої таланти, творчі потенціали, зміцнять сімейні стосунки і здоров'я. Особливо гарні агатові талісмани для творчих людей і гуманітаріїв.

Під час відправлення вашого браслета додається інструкція з догляду та опис властивостей каменів. Браслет упаковується в коробку і подарунковий крафт-пакет.
Додаткові характеристики:
Колір: Жовтий
Колір: Коричневий
Колір: Помаранчевий
Колір : Чорний
Камені / вставки : Сердолік
Матеріал : Камінь

Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
jewel...
JewelryStoneMAY
Дніпро
Була

Схожі товари