Всі категорії
Додати товар

Браслет з натурального каміння

983 грн
Опис

Кахолонг пов'язаний з материнством і він дуже показаний вагітним жінкам - він зміцнює їх, пологи проходять легко. Також він позбавляє від спалахів небезпечного гніву і нападів меланхолії. Його виділяють окремо в сімействі опалів. Кахолонг зміцнює добробут, збільшує накопичення, а також зміцнює здоров'я і сприяє швидкому одужанню у разі хвороби. Кахолонг примножує добробут, покращує здоров'я. Він є найкращим каменем для гармонізації та зміцнення людини і його сім'ї. У чоловіків він збільшує статеву потенцію. Покладений в головах хворого, кахолонг сприяє його швидкому одужанню.

Гіперстен - здатен залучити у життя свого власника матеріальне благополуччя. Амулети та талісмани з цим каменем здатні допомагати здобувати перемогу та досягати намічених цілей з найменшими втратами. Камінь допомагає справлятися зі стресами та захищає від енергетичних атак.

Хризопраз - підтримує будь-які благородні наміри, допомагає знайти союзників і друзів, сприяє здійсненню чесних задумів, зберігає власника від пристріту. Він може несподівано мутніти, попереджаючи тим самим про наближення біди. Хризопраз притягує до себе гроші, береже від нерозумних витрат і злодійства.

В кожній людині закладені величезні можливості для розвитку і самозцілення, і моховий агат допомагає їх активувати:
- відкриває доступ до космічної енергії;
- укріплює тіло і дух;
- розвиває почуття прекрасного;
- додає сил і впевненості на шляху до самовдосконалення;
- привертає достаток;
- допомагає розпізнати обман;
- попереджає про небезпеку;
- оберігає від заздрощів і зла;
- захищає від пристріту і псування.

В подарунок до кожного браслета йде паличка СЕЛЕНІТУ, для очищення і зарядки кристалів в період відпочинку)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Тематика:
Тип:

Схожі товари