Всі категорії
Додати товар

Браслет з вулканічної лави

270 грн
Опис

Діаметр бусин - 8 мм.
Розмір: 14-15, 16-17, 17-18 см.
Виконано на еластичній, ювелірній резинці.
Браслет в подарунковому пакуванні.
Опис:
Вулканічна лава об'єднала в собі сили чтирьох стихій.
Прикраси з неї, стають сильними амулетами, що бережуть енергію та позитивний настрій.
У власника з'являються сили для досягнення задуманих цілей, мінерал підтримує його у всьому.
Підходить усім знакам зодіаку.

Властивості каменю, народженого всередині вулкану
Браслет з лавового каменю - що це? Чи це лише оригінальна прикраса, яка ідеально доповнює бохо-аутфіт, або має в собі магічну силу, що не тільки прикрашає, але і має лікувальні властивості? Кожна людина може самостійно відповісти на це питання, оскільки не існує універсальної відповіді, яка підходить для всіх. Ми стаємо тим, у що віримо. Тож давайте дійшовши до згоди, ми розповімо вам про властивості застиглої лави, а ви вирішите, відноситися до цього з вірою чи ні. Хоча багато з цілющих і магічних властивостей лавового каменю неможливо перевірити науково, свідчення очевидців та відгуки реальних людей не дають нам змоги не згадати про те, що ця вулканічна порода здатна вилікувати не тільки тіло, а й душу свого власника.

Лікувальні властивості
Браслет з лавового каменю або будь-яка інша прикраса, виготовлена з цього матеріалу, передусім корисні для тих, хто прагне оновити своє життя. І можливо, навіть тим, хто не прагне цього, але це необхідно для них. Коли людина опиняється в безвихідній ситуації, переживає важку втрату, не може подолати залежність або зробити правильний вибір в житті, лава, перетворена на стильний аксесуар, здатна не лише підняти настрій, але й зцілити свого власника.

Енергія Землі, втілена в прикрасах з лавового каменю, допомагає людині відновити внутрішню гармонію та знайти баланс між внутрішнім та зовнішнім світом.
Енергія Води нормалізує роботу нервової системи, допомагає заспокоїтися та знайти внутрішній спокій, щоб продовжувати свій шлях і перейматися новим життєвим етапом.
Енергія Повітря, як стверджують літотерапевти, є прекрасним стимулятором для серцево-судинної системи. Лавовий камінь стабілізує серцеву діяльність, позитивно впливає на стан кровоносних судин та сприяє насиченню організму життєвоважливим киснем.
Енергія Вогню навчає власника прикраси слухати своє внутрішнє "Я" та довіряти власній інтуїції. Лавовий камінь, завдяки своїй вогняній енергетиці, збільшує фізичну витривалість носія прикраси і допомагає зберігати молодість на довгі роки.
Індійці дивляться на лавовий камінь через свою власну особливу філософію. Вони вірять, що лава, застигла в камені, активно впливає на першу чакру. Якщо ви знайомі з філософією аюрведи, ви, напевно, знаєте, що перша чакра відповідає за життєвий тонус і фізичну витривалість. Це пояснює активний вплив вогненної енергетики на людину.
Додаткові характеристики:
Колір: Чорний
Камені / вставки: Лавовий камінь
Матеріал: Камінь

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?