Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Браслет-оберіг з говлітом

129 грн
Опис

Говліт названий на честь вченого на ім'я Генрі Гов, який і відкрив камінь (дослівно - "камінь Гова"), і сталося це відносно нещодавно - близько 200 років тому. Камінь має природньо білий колір і дуже цікаву структуру, завдяки чому нерідко ним імітують інше каміння, фарбуючи в потрібний колір (при цьому малюнок натуральної структури каменя залишається), і - уявіть собі - деякі імітації виглядають навіть краще каміння-оригіналу! За таку універсальність говліт іноді називають каменем-донором.

Говліт володіє прекрасною властивістю поглинати негативну енергетику власника і трансформувати її в позитивну. Це стосується як хворобливого, так і психологічного стану людини. Прикраси з мінералом приборкують гнів, проганяють тугу і тривожні думки, дарують чистоту розуму і загострюють почуття прекрасного. Також говліт зміцнює почуття впевненості в собі.

Говліт вважається відмінним помічником при засвоєнні різних знань та навичок. Він допомагає людині максимально зосередитися на науці, якою він хоче оволодіти, і допомагає знанням швидше і краще засвоюватися. Можна сказати, що власник говліта буде прагнути отримати якомога більше знань, і не тільки в сфері своєї діяльності.

А ще вважається, що говліт сприяє запам’ятовуванню снів, і навіть що він здатен допомогти поринути у свідомі сновидіння – тобто уві сні усвідомити, що це сон, і керувати ним (це дає необмежені можливості уві сні і розширює наяву можливості того, хто опанував цю техніку).

Говліт позитивно впливає на серцеву та крижову чакри (Анахата і Свадхистана відповідно). Взаємодія з каменем розкриває людину, загострює чутливість, пробуджує волю до життя, фізичної енергії, викликає почуття впевненості і стійкості.

З астрологічної точки зору, говліт радять носити Козерогам, Дівам і Скорпіонам.

Вся серія цих браслетів (було виготовлено 7 шт.) з'явилась під час повного Місячного затемнення (27 липня; так, саме вночі!) за покликом натхнення. Мабуть, то браслети хотіли, щоб я їх виготовила саме тоді) За моїми власними відчуттями, прислухаючись до інтуіції - браслети заряджені на подолання будь-яких труднощів і перешкод. А взагалі будь-яка річ, створена за таким сильним покликом натхнення точно заряджена чимось потужним і хорошим!

Всі браслети цієї серії виконані на якісних міцних поліестерових шнурах, які носяться довго, не втрачають кольору, не бояться води. Я навмисно не використовувала ніякої металевої фурнітури, щоб вона не обтерлася, тим самим не вкоротивши віку браслетикам. Їх можна носити не знімаючи!

А ще жоден з цих браслетів ніколи не одягався на руку (навіть заради фото).

Матеріали: поліестеровий шнур, натуральне каміння говліт

Розмір регулюється.
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Білий
Камені / вставки: Говлит
Матеріал: Камінь
Матеріал: Шнур

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
beauties.lili
beauties.lili
Дніпро
Була

Схожі товари