Всі категорії
Додати товар

Чоловічий браслет оберіг "шолом жаху". амулет агісх'яльм. натуральна зміїна шкіра. чорний.

3100 грн
Опис

Чоловічий браслет ручної роботи виконаний із натуральної зміїної шкіри. Має магнітну застібку з фіксатором та фурнітуру з високоякісної нержавіючої сталі. Ширина шкіряного каркасу 1.6см, товщина каркасу 0.7см. Розмір центральної сталевої вставки 3.6*2.6см. Розмір замка 3.8 * 1.9см Розмір виготовляється індивідуально під розмір руки замовника.
Термін виконання 3-14 днів.
Шолом жаху (або Агісх'яльм) - оберiг слов'яно-скандинавського походження, вважається одним з найсильніших і найдієвіших оберегів, який має магічну силу. Використовувався воїнами як для залякування ворогів, так i для зміцнення власних сил. Оберіг допомагає перетворювати негативну енергію довкола. Воїн отримував особливий прилив сил, що робило його цілеспрямованим, наполегливішим, лютішим. Шолом жаху відноситься до знаків, покликаних наганяти страх на ворогів і звертати їх у втечу.
На замку браслета також зображено сакральний символ слов'яно-скандинавського походження Валькнут, що символізує владу над усіма світовими ланцюгами. У давнину такий символ можна було побачити на воротах, на щитах воїнів, що йдуть у бій.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Натуральна шкіра
Матеріал: Сталь

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари