Всі категорії
Додати товар

Браслет з натурального каміння «зелений ретро» з агату

270 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

385 грн
Опис

Браслет у ретро стилі. Позитивний. Кожен камінь неповторний.
Каміння – натуральний індійський агат (10 мм)
Країна походження каменю – Індія.
Розміри: Діаметр браслету 18 см. На ручку 17 см. буде вільно, але не спадатиме. На ручку 18-19 см. буде по руці. Резинка силіконова м’яка, але кріпка.

Властивості:
Агат – сприяє рівноваги, стабільності, прояснює усі сфери життя. Балансуючі властивості агатів сприяють загальному здоров’ю та благополуччю, допомагають балансувати енергетичні потоки, сприяють заспокоєнню розуму. Доволі часто використовують у медитаціях.
Будь ласка зверніть УВАГУ !
1. Кожен виріб із природними камінням індивідуальний. Фото робиться для кожного виробу окремо. Ви отримаєте саме той виріб, якій бачите на фото.
2. Дивіться уважно. Товар цієї категорії заміні та поверненню не підлягає.
3. Фото спеціально робиться у різних ракурсах, наближені та освітленні. Зазвичай є фото при яскравому природньому світлі. Фото при природньому світлі максимально приближені до оригіналу на нашому моніторі, але врахуйте що у кожного користувача налаштування моніторів, екранів, смартфонів – різні. Відтінки та зображення вирізняються. ВРАХВУЙТЕ це перед покупкою.
4. Заміри розмірів виконуються вручну – допускайте похибку 0,5-1 см. При вимірювані розмірів браслетів – враховуємо товщину каменів, для того щоб Ви краще змогли зрозуміти як виріб буде носитися на певної руці.
ВРАХВУЙТЕ це все ПЕРЕД покупкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Замок:

Схожі товари