Всі категорії
Додати товар

0142 талісман "натхнення"

520 грн
Опис

0142 Талісман "Натхнення" зроблений з рожевого кварцу, нефриту та ларвікіту на силіконовій еластичній резинці.

Рожевий кварц - зосереджує любов та ніжність у вашому житті. Приносить гармонію та душевний спокій. Підсилює почуття співчуття та розуміння. Допомагає знайти та зберегти кохання. Сприяє емоційному зціленню та самолюбові.

Нефрит - символізує чистоту, мудрість та духовність. Захищає від негативної енергії. Приносить удачу та процвітання. Підсилює інтуїцію та творчі здібності. Допомагає приймати правильні рішення. Сприяє здоров'ю та довголіттю. Допомагає в духовному зростанні та в досягненні гармонії.

Ларвікіт - відомий як "камінь захисту" завдяки своїй здатності відбивати негативну енергію. Також це камінь, який допомагає відкрити "третє око". Сприяє емоційному зціленню та очищенню душі. Підсилює інтуїцію та прозорливість. Допомагає досягти успіху та процвітання. Заохочує до змін та трансформації.

Браслет ідеальний для тебе, якщо ти прагнеш кохання, успіху, захисту від негативу, хочеш жити щасливим та гармонійним життям!

Упаковка браслета подарункова: в коробку та крафт-пакет. До замовлення додаються інструкції з активації та догляду, опис каменів.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Замок:
Тип:
Продавець
jewel...
JewelryStoneMAY
Дніпро
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?