Всі категорії
Додати товар

Трндовий срібний дворядний браслет-оберег із натурального корала з підвіскою "луниця"

800 грн
Опис

Стильний дворядний срібний браслет-оберег із натурального корала з підвіскою "Лунниця". Довжина 18,5 см. На зап'ястку 16-17 см плюс подовжувальний ланцюжок 3 см. У прикрашенні використаний корал різного типу та різних розмірів 5,5 мм, битий 3,5 мм. Підвіска 20×12 мм. (з родієвим покриттям). Фурнітура срібна s925.

Привабити удачу, отримати жіноче щастя й зберегти здоров'я допоможе спеціальний зневоднений — Лунниця.
Жіночий початок у всі часи надівся сакральним змістом. Саме жінка, як надалітелька роду, як охоронниця домашнього вогнища, мала була нести умиротворення й мудрість у сім'ї. Луна, як символ жіночого початку, назавжди увійшла в образ, оберігає. Загнуті вниз «ріжки» символізують прихильність Неба, під охороною якого міститься власниця цього оберігають.
Значення оберігає Лунниця завжди залишалося незмінним:
оберігати жінок, підкреслити свою індивідуальність;
нести в собі сімейний добробут; наділяти власницю жіночою мудрістю; дарувати красу та жіночність, привернути чоловічу увагу; притягнути жіночий добробут, здоров'я, символізувати материнство; оберігати власницю від негативного ока.
Прикраси в народному стилі — це символічна ниточка, що з'єднує нас ізсадниками. Корал — символ безсмертя й щастя, скромності та романтичності, чудовий засіб від смутку та смутку. Сприяє терплячості, стриманості, зміцненню пам'яті та придбанню сімейного щастя.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Срібло

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари