Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Набір браслетів з натурального каміння , котяче око та цукровий кварц, камінь 6 мм

202 грн з 24 Травень - додавайте до обраного

240 грн
Опис

На руку 16 см Гармонізує всі сфери життя – дружбу, любов, сімейні відносини.
Це справжній любовний талісман. Одиноким він допоможе знайти свою любов, а закоханим подарує щасливі відносини без зрад і сварок.
Якщо камінь став важче, значить власникові загрожує небезпека або неприємність. Камінь, як справжній оберіг, вбереже від хвороб, бід, пристріту, псування, проблем у бізнесі.
Власник котячого ока завжди перебуває в гарному настрої. Стреси і поганий настрій йому не страшні. Камінь робить людину спокійним і умиротвореним.
Злим людям, а також тим, хто має проблеми з законом, камінь принесе нещастя – їх нехороші наміри не будуть здійснюватися.
Мінерал допомагає розвинути приховані таланти, допомагає самовдосконалюватися і підсилює концентрацію, інтуїцію і ясновидіння, дозволяє чути внутрішній голос.
В рази збільшує чарівність і харизму людини. Сором’язлива людина стає певніше і рішучіше.
Цімофан – камінь чоловіків, тому ідеально підходить для бізнесменів, приносячи їм успіх в бізнесі.
Гарантує натхнення і відмінні ораторські здібності людям творчих професій (артистам, художникам, музикантам, письменникам) і науковцям, а також дипломатам і лекторам.
Мандрівники, авантюристи, спекулянти і любителі азартних ігор цінують камінь за те, що він приваблює успіх в їхніх справах.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
janayana
janayana
Супер-продавець
Суми
91% виконаних замовлень
Була