Всі категорії
Додати товар

Браслет – амулет «цвітіння садів» з натурального каміння

280 грн

розпродаж до 23 Вер.

193 грн
Опис

Дія каменів спрямована на залучення у Ваше життя енергію, радість, кохання. А ще він пробуджує мрійливість та розвиває фантазію, налаштовує на романтичний лад. Знімає напругу і допомагає набути душевної рівноваги.

Браслет складений з натурального каміння: морганіту, місячного каменю, сонячного каменю, рожевий кварц та амазоніт на ювелірній силіконовій гумці.
Морганіт - відбувається перетворення зсередини. Людина стає більш харизматичною, приємною, привабливою. Ще цей камінь допомагає самотнім людям у пошуку другої половини. Він, як магніт, притягує взаємні почуття. Також він здатний позбавляти потоків негативної енергії та надавати дієвий захист власникам.

Сонячний камінь - дарує своєму власнику відчуття тепла, радості та впевненості у завтрашньому дні, стимулює позитивне мислення та інтуїцію, у частині розуміння того, як треба діяти в тій чи іншій ситуації та все закінчиться добре. Він має яскраву, сонячну енергетику, яка пробуджує в людині потяг до життя

Місячний камінь – заспокоює розум, пробуджуючи в людях мрійливість, м'якість і ніжність, усуває гнів і внутрішню напругу, сприяє розвитку інтуїції та уяви.

Рожевий кварц – один із тих мінералів, які приваблюють любов до свого власника. Це сімейний талісман, який приносить взаємне кохання та взаєморозуміння. Гарний мінерал дарує своїй власниці привабливість та підвищує до неї інтерес серед чоловіків.
Амазоніт - знімає почуття тривоги та дає надію, заспокоює, спрямований на благополуччя сім'ї.
Підвіс Квітка - символізує любов, жіночність та весну.

Діаметр каміння: 8 мм
Фурнітура: люксова фурнітура
Можливо зробити індивідуально за вашими вимірами

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Рожевий
Матеріал:
Тематика:
Замок:
Тип:

Схожі товари