Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Браслет з агата і червоної яшми

395 грн
Опис

Розмір намистин 0.8 см Розмір браслета регулюється . Фурнітура люкс якості, інкрустація фіанітами💎 . ♥️Яшма є одним з найдавніших серед відомих каменів. Вона кілька разів згадується в Біблії. Здавна її вважають каменем щастя. Має властивість давати сміливість у висловлюваннях та особисту незалежність. Це дуже сильний захисний оберіг. Носіть яшму в кулонах або браслетах, це вбереже від недоброзичливців і пристріту. Вона надає власнику сміливість і впевненість, необхідні для досягнення перемоги. Це унікальний камінь, який прибирає всі негативні енергії, збирає їх з людського тіла. Считается, что камень помогает восстановить потоки энергии в организме, способствует поддержанию эмоционального баланса и стабильности. Она служит мощной защитой от всего, что для вас неблагоприятно, облегчает эмоциональные стрессы. Все это делает ее прекрасным камнем для того, чтобы иметь дома или носить как украшение.
.
🖤Агат - камень веры и долголетия - охраняет от сглаза, придает спокойствие, энергию, приносит богатство и славу, успокаивает.
Агат – талісман, що приносить вміння красиво говорити, бути приємним у спілкуванні, приймати правильні рішення, робити правильні вибори і вчинки, він зміцнює розум і робить людину проникливим.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
sdela...
sdelanoslyubovyu
Супер-продавець
Київ
83% виконаних замовлень
Була