Всі категорії
Додати товар

Комплект браслетів з лавового каменю та шунгіту з хрестиком (12032)

580 грн
Опис

Матеріал: камінь Шунгіт та Лавовий.

Матеріал вставок: гематит, латунь із родуванням та диски гематиту.

Колір: чорний.

Діаметр каменів: 8 мм та 6 мм.

Основа: силіконова еластична нитка, тягнеться, надійна.

Модель: унісекс.

Упаковка: ідеально упакований у фірмову коробочку, відмінно підійде як подарунок.

Властивості: Шунгіт має найрізноманітніші магічні властивості. Усі прикраси з каменем допомагають власнику накопичувати життєву енергію, відштовхувати негативну інформацію. Шунгітові обереги забезпечують надійний захист від чорних сил, позбавляють страху і дарують своєму власнику почуття спокою.

Людям, які прагнуть знань, лавовий камінь допомагає знайти чіткість думки, впоратися з хвилюванням, максимально зосередитися на роботі та розкрити всі свої розумові можливості щодо оволодіння тією чи іншою наукою. Недарма лава вважається каменем знання. Особливо студентам, які пізнають величезний пласт інформації, мінерал стане незамінним помічником.

Контакт із каменем допомагає позбутися поганих намірів і оберігає від неправильних вчинків, здатних руйнівним чином вплинути на людину. Прикраси з лавою є потужним оберегом і дарують людині, яка їх носить, сили впоратися з будь-якими життєвими перешкодами.

Він чудово підходить для медитації, підвищує інтуїцію, приносить осяяння та допомагає знайти відповіді на важливі питання. Він дає можливість позбутися страждань та хворобливих спогадів.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:

Схожі товари