Всі категорії
Додати товар

🌹✨ ексклюзивний святковий комбінований браслет натуральний камінь червона яшма

375 грн
Опис

🌹✨Ексклюзивний браслет з натурального напівдорогоцінного каменю червона яшма. Фурнітура бронзи. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.

!! У продажу є кольє набір (останнє фото)🌹✨

Розмір: Розмір намистин 8мм., декоративна вставка 5 см. Довжина 18 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини. Підходить на розмір руки від 17 до 20 см

🧙‍♂️👆 Червона яшма допомагає людині позбутися негативної енергії, яка накопичується в ній протягом тривалого часу. У наш час багато людей постійно відчувають стрес, бувають надмірно дратівливими і не з чуток знають, що таке депресія. Усе це негативно відбивається на енергетиці людини. Червона яшма допомагає позбутися всього цього. Багато хто, як оберег або талісман використовують цей камінь, говорять про те, що яшма допомагає не тільки позбутися стресу, але і позитивно впливає на настрій і загальний стан.

Цей камінь чудово допомагає сором'язливим, скромним і закомплексованим людям. Енергетика яшми настільки сильна, що допомагає таким людям здобути впевненість у собі та у власних силах. Завдяки цьому людина може впевнено рухатися вперед до наміченої мети і обов'язково досягне свого.

Давно відомо, що натуральний камінь має протизапальні властивості і здатний навіть угамувати різні види болю. Раніше червону яшму використовували, як найкращий засіб від зубного та головного болю.

Крім того, камінь позитивно впливає на серцево-судинну систему. Особливу увагу цей мінерал варто звернути представницям прекрасної половини людства. Червона яшма здатна позитивно впливати на жіноче здоров'я.

Завдяки особливій енергетиці нормалізуються гормональний фон та менструальний цикл, покращується обмін речовин.

Склад: біжутерний сплав, натуральний камінь, червона яшма.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари