Всі категорії
Додати товар

🐺🌲 стильний чоловічий браслет натуральний камінь турмаліновый кварц і чорний агат

330 грн
Опис

🐺🌲 Браслет гумка з натурального каменю чорний матовий агат і полірований зі вставкою бусин натурального турмалінового кварцу модного огранювання - багатогранник. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.

!!! У продаж є подібні браслети з інших камінь. 🐺🌲

Розмір: розмір бусин - 8 мм. В наявності два розміри С-М на обхват руки до 18,5 см і М-Л на обхват руки до 21 см

Склад: натуральний камінь чорний агат, турмаліновий кварц

Такий камінь має властивість знімати психічний дискомфорт, що викликається травмами фізичного чи емоційного характеру. Мінерал стане чудовим помічником для тих, у кого є комплекси та внутрішні заборони, властивості каменю дозволяють людині розкріпачитися та здобути впевненість у собі, відновивши здорову самооцінку.

Камінь дозволяє людині взаємодіяти з божественними планами та енергіями, оскільки повністю розкриває енергетичну структуру власника, пропускаючи потужний потік енергії через всі тіла та енергетичні канали. Мінерал одночасно з потужним підживленням посилює енергетичну захист господаря. На думку фахівців, цей вид кварцу має таку силу, що здатний виправити негативні кармічні впливи, що йдуть не тільки з нашого життя, але і з попередніх втілень. Талісман прокладає дорогу до світлого сьогодення та майбутнього, позбавляючи необхідності проходити кармічні випробування та уроки.
----
Чорний агат здатний лікувати хвороби та служить оберегом від чорної магії. Усі негативні енергетичні впливи він трансформує у позитивні. Ця магічна властивість властива тільки цьому мінералу, тому чорний агат – захист від привороту, пристріту, псування та іншого чаклунства, спрямованого проти його господаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари