Всі категорії
Додати товар

Брошь-шпилька металева зірки зі стразами, довжина 56 мм

100 грн
Опис

Булавка «Зірки», декорована скляними стразами, має одночасно декоративну і функціональну ролі. З її допомогою можна закріплювати легкі шарфи з тканин, що летять. Застосувавши кілька таких брошів, можна застебнути кардиган, який не має гудзиків. Будь-яке вбрання буде виглядати оригінально і органічно з брошкою-шпилькою, доповненою стразами. Штучне каміння мерехтить дорогоцінним блиском, і зроблять чарівною кожну жінку, що одягла таку прикрасу.


Булавка виготовлена ​​з високоякісного сплаву металу, стійкого до деформації та утворення іржі. До основи аксесуара на міцний клей прикріплені скляні стрази, викладені у формі двох зірок. Багатий розсип маленьких каменів змушують брошку красиво сяяти всіма кольорами веселки.


Виріб має довжину 56 мм. Булавка оснащена гострою голкою, яка акуратно входить у тканину будь-якої щільності, не ушкоджуючи її, і не залишаючи на ній дірок після зняття. Механізм застібки дуже надійний - виріб дуже добре триматиметься на одязі. На сайті доступні два відтінки брошки: золотого та срібного відтінків -- можна підібрати колір основи, що підходить до інших прикрас.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари