Всі категорії
Додати товар

Брошка антикваріат квітка філігранна під реставрацію // скриня зі скарбами

390 грн
Опис

Дякую, що відвідали мою сторінку і підписалися.
Алгоритми сайту суттєво змінилися і на зараз , якщо не оплачується розміщення кожної позиції, то з'являється вона в загальній стрічці дуже рідко. Тому, якщо для Вас цікавий вінтаж, якісна костюмна біжутерія, то важливо підписатися, щоб не загубити сторінку.
В профілі "Про мене" є інформація про публікацію НОВОГО відео в Ютуб і як його знайти. Запрошую на перегляд!
Ціную Ваш час та увагу.

На відео прикраса на 58хв.20с. Відео огляд знаходиться під світлинами.

Брошка Квітка філігранна антикварна із Швеції. Виконана з металу в золотому тоні. Об'ємна, тонка, ручна робота. Складається з філігранної основи, на якій закріплювалися та викладалися листочки й квітка. Присутні природні сліди часу та носіння: застібка тромбон ослаблена і не тримає, є погнутість філігранної основи, погнутість об'ємної квітки та схід срібного покриття. Їй потрібен ювелір, майстер, який зможе дати нове життя. Все на місці, нічого відламаного, втраченого немає. Метал дуже моцний. Якість виготовлення була високою.

Не маркована.
Вага:6г
Розмір: діаметр 4см.

Прошу уважно роздивлятися світлини, відео, ставити запитання. Те, на що я, як будь-яка людина, можу не звернути належну увагу та/або для меня це не є суттєвим може бути значимим, критичним для Вас. Описую максимально всі видимі мною нюанси, якщо такі є. Описую їх через свої знання. Якщо я щось упустила, це ніколи не навмисно.

Продаж для України - Нова пошта, Укрпошта. Гарантовано зможу відправити протягом 1-2 днів після сплати замовлення. Є накладений платіж з частковою передплатою 200грн. Доставка за рахунок Покупця. Якщо при отриманні виробу він з будь-яких причин Вас не влаштовує, є повернення того ж дня за вирахуванням послуг доставки в обидві сторони. Міжнародна доставка обговорюється.

Вінтажні, антикварні вироби, ретро - НЕ НОВІ і, як правило, завжди мають сліди часу, носіння. Якщо для перегляду не достатньо світлин, я надам їх.

Стан: Задовільний
Колір:
  • Золотистий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал
Стать:

Схожі товари