Всі категорії
Додати товар

Брошка вінтаж срібна квітка об'ємна філігрань // скриня зі скарбами

350 грн
Опис

Дякую, що відвідали мою сторінку і підписалися.
Алгоритми сайту суттєво змінилися і на зараз , якщо не оплачується розміщення кожної позиції, то з'являється вона в загальній стрічці дуже рідко. Тому, якщо для Вас цікавий вінтаж, якісна костюмна біжутерія, то важливо підписатися, щоб не загубити сторінку.
В профілі "Про мене" є інформація про публікацію НОВОГО відео в Ютуб і як його знайти. Запрошую на перегляд!
Ціную Ваш час та увагу.

На відео прикраса на 6хв. 32с. Відео огляд знаходиться під світлинами.

Брошка Срібна квітка об'ємна філігрань вінтажна з Америки. Виконана з металу в срібному тоні, відтінок кольору брошки: сріблястий легкий тауп. На світлинах передати реальний колір не вдалося, в реальності він ближче до срібного. Вставка в центрі на зараз - кристал Сваровскі глибокого медового кольору, підібраний за тоном та поставлений мною, рідна вставка була відсутня. З вікових нюансів та нюансів носіння: нічого особливого немає, брошка в чудовому стані. Застібка робоча, баранчик не розхитаний.

Не маркована: Період в історії: 50-і роки минулого сторіччя.
Вага 10г.
Розмір: 5,5х4,5см.

Прошу уважно роздивлятися світлини, відео, ставити запитання. Те, на що я, як будь-яка людина, можу не звернути належну увагу та/або для меня це не є суттєвим може бути значимим, критичним для Вас. Описую максимально всі видимі мною нюанси, якщо такі є. Описую їх через свої знання. Якщо я щось упустила, це ніколи не навмисно.

Продаж для України - Нова пошта, Укрпошта. Гарантовано зможу відправити протягом 1-2 днів після сплати замовлення. Є накладений платіж з частковою передплатою 200грн. Доставка за рахунок Покупця. Якщо при отриманні виробу він з будь-яких причин Вас не влаштовує, є повернення того ж дня за вирахуванням послуг доставки в обидві сторони. Міжнародна доставка обговорюється.

Вінтажні, антикварні вироби, ретро - НЕ НОВІ і, як правило, завжди мають сліди часу, носіння. Якщо для перегляду не достатньо світлин, я надам їх.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал
Стать:

Схожі товари