Всі категорії
Додати товар

Арахна павук чокер кольє кришталь камінь гематит чорний сталевий підвіска фентезі...

215 грн
Опис

Арахна (Павук) - авторський аксесуар на шию - яскравий, легкий, символічний . Колір намистин можливий на вибір. Цей чокер є в комплекті з моїм набором фентезійних прикрас під назвою "Арахна", є окреме оголошення на сайті.

❗Пропозиція обмежена, запитуйте наявність підвіски перед оформленням замовлення., можлива його заміна при виконанні повторної роботи, для уточнення пишіть у чат. Тисніть на рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу (для комп'ютерної версії сайту).

Основа чокера - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, з кришталевими (скляним) намистинами чорно-срібного кольору.

☀️Особливість представленого аксесуара в тому, що мозаїчний ефект створюється завдяки подвійному кольору кожної намистини, розміром 2-3 мм. Намистини повертаються навколо своєї осі і малюнок чокера змінюється. Грані приємно виблискують під різними кутами. Сріблястий колір має металевий відтінок.
☀️ В центрі роботи присутні пласкі маленькі намистини з гематиту срібного кольору.

Застібається виріб на омар (карабін) із ланцюжком-подовжувачем, що дозволить відрегулювати по шиї для комфортного носіння.

🕸️🕷️Аксесуар доповнено підвіскою павучком, яка стає готичним натяком і є символом розвитку, руху уперед, удачі, достатку, творчості .

☀️Довжина 33-38 см.

Потрібна інша довжина чи інший колір основних намистин? Підвіска також може бути в іншому вигляді (на останньому фото зразки).

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину https://shafa.ua/member/polena

☀️Оплата на карту, реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
Прикраса надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?