Всі категорії
Додати товар

Срібна каблучка з переливчастим чудо-каменем. султаніт, діаспор

400 грн
Опис

Нова срібна каблучка з прерливчастим султанітом (lab.created). Метал - 100% срібло 925 проби, покриття родієм. Розмір каменю 10*12 мм. Вага 2,4 гр. Розмір: 16,5. Маркування. Без бирки.
Султаніт (діаспор) - дуже красивий переливчастий камінь.
Головна принадність і загадковість мінералу полягає в його здатності змінювати колір. Султаніт - це камінь-хамелеон, як і аметист або олександрит, який має ще більш різноманітну гамму відтінків. У променях люмінісцентної лампи він виглядає інтенсивно-зеленим, немов соковита весняна трава після зливи. Коли на нього падає денне сітло, мінерал набуває нових відтінків – від зелено-коричневого до янтарно-жовтого, медового, кольору рожевого золоту. Фіолетовий, рожевий, малиновий, оливковий та коньячний, зеленувато-сірий – такий кольоровий спектр цього дива.
За своїм хімічним складом султаніт можна розглядати як корунд із вмістом води.
Астрологи вважають, що діаспор перебуває під владою стихії вогню. Серед знаків Зодіаку султаніт найбільше підходить Стрільцям, Леву та Овну. Їм він принесе здоров'я, удачу, стане оберегом та талісманом. Крім того, на допомогу діаспору можуть розраховувати Телець, Діва та Козеріг. Цим знакам властива деяка стислість, обмеженість емоцій. Камінь султаніт розкриє емоційну сферу, підбадьорить та подарує життєрадісність

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари