Всі категорії
Додати товар

Срібне кільце 925 проби, клейма, з величезним топазом 11 мм

1000 грн
Опис

Дуже вишукане у своїй лаконічності кільце, розмір 17.0-17.5. Проби і клейма як з внутрішнього, так і з зовнішнього боку обручки, чіткі, читабельні, незатерті.
Камінь - величезний блакитний топаз 11 мм у діаметрі алмазного ограновування (друге фото - із спалахом, показує характерне для топазу сяяння при інтенсивному освітленні). Збережуваність каменя дуже добра - без окомірних сколів, тріщин, подряпин. Основа вставки абсолютно цілісна (останнє фото) - "хворобливе місце" для даного типу ограновування. Швидше за усе, виробник даної прикраси відпочатку розраховував, що камінь в оправі має бути рухливим та обертатися навколо своєї осі (такий собі "антистрес"). Але враховуючи схильність тапазів до сколювання та подряпин, я просила ювеліра міцно закріпити вставку. Зараз він не рухливий. При бажанні можете послабити лапки-тримачі у ювеліра - буде обертатися 😊.
Ціна 1000 грн. Перед-, після-, безпечна оплата, поштовий оператор - на Ваш розсуд. Повернення на ювелірні вироби не роблю, усі питання уточнюйте перед купівлею у чаті, будьласка. При повній передплаті на карту вишлю Новою поштою за свій рахунок 😊.
Радості від нових придбань 😊!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Блакитний
Розмір:
  • 17
  • 17,5
Матеріал:
Натуральний камінь Срібло
Стать:
Тематика:
Геометрія
Продавець
solncedar
solncedar
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?