Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Каблучка з червоного дерева

2200 грн
Опис

Каблучка вирізана вручну з масиву червоного дерева. Деревина має гарний класичний коричневий колір. Поздовжні волокна на каблучці виблискують більш світлими, мідними відтінками.

Каблучка прикрашена необробленим каменем. Він має колір шампань. Камінь виглядає каламутним, має темні частини, які відповідають кольору деревини. Кристал схожий на різновид цитрину. Мій друг привіз його мені з Майорки.

Камінь виглядає так, ніби його щойно вдягли на каблучку. Він прикріплений до дерева шпильками і приклеєний ювелірною епоксидною смолою.

Каблучка також прикрашена маленьким квадратом зі срібла з моїм логотипом.

Дерев'яна каблучка дуже гладенька, доволі легка, приємно відчувається на пальці. Абстрактна геометрична форма каблучки робить її більш цікавою.

Це єдиний у своєму роді перстень, який ви, можливо, не будете носити щодня, але він стане особливою прикрасою у вашій колекції.

Заміри:
Ширина каблучки 9 мм.
Розмір каблучки 18.

Ви отримаєте прикрасу в брендованиій коробці, готовій до подарунку. За бажанням ви можете додати подарунковий папір та стрічку. А також картку з повідомленням. Для цього залиште коментар при оформленні замовлення або напишіть мені у повідомлення.
Додаткові характеристики:
Камені / вставки: Цитрин
Матеріал: Дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий

Схожі товари