Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Каблучка з лавою

239 грн
Опис

Лава є унікальним природним мінералом - вона поєднує в собі одразу 4 природні стихії: народжуючись в гарячих надрах Землі, вона од початку несе енергію Вогню; далі магма іде нагору, переплітаючи свою вогняну енергію з енергіями Землі. Вивергаючись, вона одразу стикається з Повітрям, наповнюючись і його енергією, а продовжує свій шлях вона, стікаючи у моря, де вбирає у себе енергію води, завершуючи цикл свого формування.

Носіння прикрас з лави налаштовує людину на природні ритми, на чуття і розуміння себе, свого тіла, бажань, думок. При тривалому контакті з цим мінералом у людини загострюється інтуїція, здатність розуміти і правильно інтерпретувати послання і образи своєї підсвідомості, снів, видінь. Це розвиває природні таланти і творче мислення, дозволяє ще глибше злитися з природою, із Всесвітом і зі своїм внутрішнім світом. Прикраси з лави здатні пробудити з глибинах людини всі потаємні сили і допомагають мудро застосовувати їх в житті, застосовуючи ці можливості для досягнення найсміливіших планів та мрій.

Контакт з каменем допомагає позбутися поганих намірів і оберігає від неправильних вчинків, які мали б руйнівні наслідки.

Вважають також, що лавове каміння здатне дарувати мудрість, спокій і силу своєму хазяїну, допомагаючи йому в пошуку свого життєвого призначення.
Прикраси з лави добре підійдуть всім, хто веде свою справу і несе відповідальність за результат. Вони допоможуть міцно стояти на ногах і впевнено рухатися до нових цілей і вершин. А ще чудово підійде людям, що прагнуть до знань: камінь допомагає набути чіткість думки, подолати хвилювання, максимально зосередитися на роботі і розкрити всі свої розумові можливості задля оволодіння тією чи іншою наукою.

Лікувальні властивості:
Вулканічна лава зміцнює імунну систему, розслаблює ділянки найбільшого напруження, знімає стрес, а також сприяє вирівнюванню артеріального тиску. Також сприяє в лікуванні ніг, суглобів, нервової та лімфатичної систем.

Прикраси з лави корисні людям з ослабленим здоров'ям, тим, кому потрібен відпочинок, втомленим від стресів і навантажень. Вони допоможуть вам перезавантажитись на глибинних рівнях, відновити фізичне тіло, наповнити його силою природи, привести енергію до балансу.

Вплив на психіку: камінь допомагає жити в гармонії з собою. Мінерал покращує відчуття власного тіла. Звільняє, допомагає справлятися з навантаженнями. Також цей камінь підвищує життєву силу і зміцнює характер, сприяє врівноваженості і відчуттю задовільненості.

Лавовий камінь служить провідником космічних енергій до фізичного тіла, трансформуючи їх під біологічні ритми людини.

Очищення і догляд: чистіть і розряджайте камінь раз в 1-2 місяці на великих кристалах солі. Якщо такої змоги немає, можна просто потримати у проточній воді. Потім кладіть заряджатися на сонце.

Матеріали: натуральна порода вулканіт (лава), метал під срібло, ювелірна епоксидна смола.
Розмір каблучки регулюється.
Діаметр каменю - 20 мм.
Додаткові характеристики:
Колір: Чорний

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Продавець
beauties.lili
beauties.lili
Дніпро
Була

Схожі товари