Всі категорії
Додати товар

Кільце з натуральним каменем місячний камінь

200 грн
Опис

Необтяжливий вплив самоцвіту
   Чарівний мінерал не просто лікує, а й має магічний потенціал. Він надає заспокійливу та пом'якшувальну дію на емоції, знімають спалахи гніву, перетворюють грубшу поведінку на м'якшу та гнучкішу.

     Метафізичні властивості мінералу пов'язують із фазами Місяця. Максимальну користь від каменю можна отримати, одягнувши його в ніч повного місяця. А ось носити його, коли Місяць вибуває, не рекомендується. Мінерал може живитися вашою енергією.

  Від місячного каменю ви можете отримати сигнал, чи підходять вам намітні відносини. Якщо це не ваша друга половинка, кристал мутніє. Адуляр відіграє велику роль у житті творчих людей: допомагає розкрити таланти. Є символом пристрасті. 

Приватні випадки: кому підходить
Місячний камінь універсальний. Практично будь-який зможе знайти йому застосування, залежно від життєвої ситуації, що складається. Але є ті, кому носити кристал особливо корисно — це людям народжених у період повного місяця і тим, хто народжений у понеділок. У цьому разі він у буквальному сенсі стане талісманом, оберігатиме своїх власників у найважчих і найпростіших життєвих ситуаціях.

Силу місячного каменю здатні відчути всі знаки зодіакального сузір'я. Але найбільше камінь підійде тим, хто народжений під зодіакальними знаками:

Лялька;
Діви;
Вагів;
Скорпіону;
Стрільця.
Леви, маючи біля себе амулет із місячним каменем, отримають велику силу, впевненість, внутрішній спокій. Людям владного знакаardляр додасть спокою, рівноваги, допоможе врівноважити амбіції.

Вагам він допоможе в реалізації творчих ідей, розкриття талантів, особистого потенціалу. Представники знака отримають рівновагу, гармонію та спокій.

Діви набудуть мудрості, впевненості, стануть більш розважливими. Крім цього мінерал допоможе Дівам у розв'язанні сімейних проблем, налагодить любовні відносини. Представники цього знака стануть сміливішими, набудуть впевненості.
#кільцероботи

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари