Всі категорії
Додати товар

Перстень шолом жаху

8500 грн
Опис

Символ Шолом Жаху має історичне значення, що підтверджене археологічними знахідками та літературою. Зустрічається у французькому музеї Галльської Римської історії в Ліоні на кам'яній плиті, у манускрипті "Фольклором Йонссона", де згадується, що він зображений на зброї вікінгів, а також може бути використаний на обладунках коней та одязі воїнів. Також про нього згадується в "Книзі Ісландії", де він описується як знак, який носив відважний воїн під час битви для захисту від ворогів видимих і не видимих

Рунічне коло було важливим символом Скандинавській традиції: відображав циклічність життя і вічну природу всього існуючого. А Шолом жаху вписаний у рунічне коло міг відображати не тільки захист від злих духів та надання сили в битві, але й бажання досягти гармонії та рівноваги у всіх аспектах життя.

Ворони - Хугін і Мунін (так звали воронів Одіна) традиційно пов'язують з мудрістю. Таким чином, ворони, що тримають у клюві символ Шолом жаху у рунічиному колі, транслює передачу мудрості та пам'яті від покоління до покоління.

Отже, цей перстень може стати не тільки красивою прикрасою, але й символом наслідування мудрості та відваги вікінгів.

Характеристики:
Матеріал: Срібло925+Латунь+Камінь Гранат
Вага:15г.
Розмір Шалома :2см
Додаткові характеристики:
Камені / вставки: Гранат
Матеріал: Срібло

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Продавець
arrhaika
Arhaika
Чернівці (Чернівецька обл.)
Була