Всі категорії
Додати товар

Каблучка з діамантами та чорною перлиною

16900 грн

розпродаж до 23 Вер.

10985 грн
Опис

Каблучка із справжніми діамантами, не муасаніт, маленький яскраві зірочки і чорна перлина окраса цієхюї каблучки виконаної у жовтому зодоті.
Вишукана гарна, жіноча, відома за бажаним дизайном, бажана золота модель з чорною перлиною (натуральне не штучне, ге вирішене каміння) преміум якості, виконана єлегантній манері, закріпка чудово сформована.
Увага! до Каблучки ж підвіска до пари, продається окремо, але ця підвіска у червоному золоті, а Каблучка у більш лимонному. При придбанні разом зроблю деяку знижку.
Блиск бездоганний, не притаманний чорним масовим перлина, бо це природний драгоцінний камінь гематіт. Так це природне каміння, бо чорну справжню морську перлину такого розміру і якості ніхто не віддасть дешевше за 1300€. Ви маєте бюджетний варіант, якій по кишені. Я вам про це сказала, інші ні - впарять підробку за дорого. Чудес у ювелірці не буває.
Стан не носили, тільки примірили і викинули бірки, тому вагу не знаю. Розмір на фото. Хто здається на срібні зрозуміє +- на око, важкенька. Віддаю разом із ланцюжки. Не знімається, бо це нематіт. Пробірні позначки на металі наявні. Золото 585 проби.
Наложенного немає. Повернення не роблю.
Мені не потрібні Ваші 200грн за доставку, які отримаю не я, а пошта. Не цікаво.
Ювілірні випоби на огляди не катаються і поверненню не підлягають..
Всю суму на картку, після цього швидко відправляю. Є торг, Пропануйте власну ціну і платить того ж дня, бо резерву немає, а ціна узгоджується не на завжди.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • 18
  • 18,5
Матеріал:
Золото
Стать:
Тематика:
Геометрія