Всі категорії
Додати товар

Колечко з модною бусиною з сердечком

35 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

50 грн
Опис

Такі кільця тренд вже як три роки. І нехай він не збирається йти. Він все крутіше і крутіше розвивається. Модно великі кільця , браслети з детсва, будь яскраві незвичайні, великі вироби. Опис : Намистини 6 мм, пластик. Намистина з сердечком пластик, 8 мм Для того, щоб вберегти ваше колечко, продовжити його первісний стан : ✖️Не купатися в морі🙅♀️ ✖️Не мити посуд у прикрасі🙅♀️ ✖️НЕ РОЗТЯГУВАТИ СПЕЦІАЛЬНО 🙅♀️ ✖️Якщо не підходить розмір не намагатися його натягнути зі всієї дурі🙅♀️ ✖️Не контактувати з розчинниками в оздобленні🙅♀️ Леска плотная и хорошо прошита, насколько это возможно. Эта леска выдерживает огромного карпа. У рыболовов такая же плотная леска.

Бусины долговечны. Если механически не повредить то все будет ок

Если начало облазить если уже такое произошло, позвольте ему облезть, это касаемо покрытия жемчужного. Под покрытием не чем не хуже цвет. Белые бусинки. В этом случае море как раз на руку. Тогда смело купайтесь в нем. Море быстро поможет сделать его однотонным. Важно не потеряйие, море любит красть украшения.

Это не жемчуг, бывало пишут вон с тем камешком и указывает на бисер. Пожалуйста уточняйте.

Пожалуйста не забудьте написать отзывы. Стараешся для вас, подарки, упаковка. А даже не отмечаете что сделка прошла успешно😔

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бісер Намистини Текстиль
Стать:

Схожі товари