Всі категорії
Додати товар

Кільце з натуральним (не синтетичним) олександритом і діамантами

32400 грн з 16 Травень - додавайте до обраного

40500 грн
Опис

Це єдиний примірник на планеті Земля. Тому, що всі камені збиралися і вставлялися в це кільце окремо з різних місць. Діаманти приблизно 2,9 і 3,3 мм чисті та яскраві, без бруду + два маленьких бриллиантика. Золото 585 госсударственные проби і клейма (близько 2,5 гр) Стан ідеальний після чищення та полірування, як нове. Розмір 18. Родзинкою кільця є натуральний олександрит, а не синтетика сімейства з СРСР. Природний Олександрит Шири-Ланка 0,20 кр! Розмір близько 3,98×2,92×1,94 mm. +- основний колір зелений зі слабкою зміною кольору, без лікування і необлагороженый , 100% натуральний камінь чистота VVS!!! Олександрит змінює відтінок при зміні освітлення від зеленого до рожево - синього. На мові ювелірів цей ефект ще називають колірним реверсом. Цей самоцвіт — той же хамелеон. При денному освітленні він переливається всіма відтінками зеленого, іноді навіть з домішкою блакитного кольору. А от увечері, коли запалюють лампи, мінерал радує зовсім іншими відтінками — від блідо-зеленого до криваво-червоного. Царський камінь з групи хризобериллов, що володіє дивовижною властивістю змінювати колір залежно від освітлення. МІНЕРАЛ Хризоберил (берил) ЩІЛЬНІСТЬ 3,5–3,84 г/см3 ТВЕРДІСТЬ ПО МООСУ 8,5 Олександрит завжди високо цінувалася. Загадковий камінь був вперше знайдений на річці Струмового близько Єкатеринбурга. Так як тут вівся видобуток смарагдів, то спочатку за схожою забарвлення знайдений олександрит був прийнятий за цей камінь. Але пізніше з'ясувалося, що твердість мінералу значно вище, ніж у смарагду, а при штучному освітленні він змінив свій колір і став схожий на рубін. 17 квітня 1834 року дорогоцінний камінь був подарований Олександру II, на честь якого і отримав назву. Камінь відразу став царським, через дорожнечу і рідкості олександрит могли дозволити собі тільки дуже знатні і багаті особи. Олександрит — це дорогоцінна, найдорожча різновидом хризоберилу. Унікальна властивість олександриту змінювати колір від синьо-зеленого при денному світлі до червоно-фіолетового і малинового при штучному освітленні обумовлено особливим становищем іонів хрому в складі кристалічної решітки. Цей ефект плеохроизма в народі названий «александритовым ефектом». Деякі екземпляри мінералу, цимофаны, крім того, володіють ефектом «котячого ока». Прозорий кристал олександриту має відмінний блиск. Фото олександриту з зміною кольору зроблені мною в живу на звичайний телефон! До конца ХХ века александриты добывались только на Урале, где находится единственное в мире коренное месторождение, которое, к сожалению, уже истощено и с 1995 года больше не разрабатывается. В природе этот камень встречается крайне редко. В настоящее время россыпные месторождения александрита обнаружены в Бразилии, Шри-Ланке, Танзании, Мадагаскаре.

Спешите сделать хороший выбор и отличное вложение капитала. Такие камни только дорожают, когда все теряет свою цену!
По Вашим адресам и заявкам не хожу. Продажа из рук в руки по линии Киевского метро. Перед осмотром колтца на месте следует передать всю его стоимость в залог покупки или возврата.

Бесплатно посмотреть и примерить входит в стоимость покупки.
500грн. из залоговой суммы вычитается только в случае отказа от покупки по любой причине (она мне не интересна и даже в случае, если Вы или Ваш "специалист" обзавет все это стеклом, или "яэтовиделаиначе" то 500грн. всетаки останутся у меня ). Остальные деньги верну после возврата тогоже кольца в целости.
Время деньги. Делайте примерки и покупки обдумано.
Действует правило : уронил - значит купил.
С такими камнями не шутят, относятся бережно и аккуратно. Вещь может или повредить или закатать куда-то.

Не пересылаю. Обмен - возврат не делаю. Приходите на осмотр со своим специалистом, потому, что после покупки эту тему даже не обсуждаю и претензий не принимаю.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Бірюзовий
Матеріал:
Золото
Стать:
Продавець
malin...
malinkakalinka
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була