Всі категорії
Додати товар

💍⛅️ стильне кільце овал натуральний камінь кахолонг

160 грн
Опис

💍⛅️ Кільце з кабошоном з натурального кахолонга, оригінальної окраски чисто білий з сірими вкрапленнями Кільце має регулювання тривалості. У продаж є подібні кільця з іншими натуральними каміннями: моховий агат, нефрит, малахіт, розовий кварц, сердолік, авантюрин, кахолонг та інші. 💍⛅️

Розмір: безрозмірне від 17,5 у більшу сторону регулюється, розмір каменю 3х2 см
Біжутерний сплав, натуральний камінь кахолонг.

🧙‍♂️☝️ Природний кахолонг сприяє якнайшвидшому одужанню та подальшому зміцненню здоров'я. Мінерал сприяє виведенню отруйних шлаків з організму, при цьому відчутно зменшує болючі, спазматичні напади при проблемному шлунково-кишковому відділі. Самоцвіт за старих часів тісно пов'язували з материнством і вважали, що кахолонг вкрай корисний вагітним також при різних жіночих недугах. Існує повір'я, що говорить, що коли носиш виріб з кахолонга при вагітності, пологи пройдуть без утруднень. Проте є й інше, значуще властивість каміння, дія якого нормалізує процеси центральної та витривалість периферійної нервної системи. Азіатські цілителі були впевнені, що тривало споглядання кахолонг, знижує очний і внутрішньочерепний тиск. Багато народності зараховують йому можливості оберега, тому феномену, що кахолонг поглинає негативну енергію, емоції і будь-коли виявляє підступності. Не просто знайти самоцвіт, який також сприяв би гармонізації, злагоді та зміцненню шлюбних взаємин, приносячи в дім спокій та миролюбність. Камінь посилює взаємне тяжіння подружжя.
У Монголії мінерал зіставляли з лотосом, невід'ємним символом буддійської рівноваги, непорочності та душевної чистоти. Єгиптяни присвячували цей камінь стародавньому, божественному бику Апісу, який уособлює достаток, достаток, здоров'я та родючість. Індуси щиро вірили, що кахолонг, це скам'яніле, чудодійне молоко священної корови. Застосування самоцвіту допомагає запобігти настанню депресії та меланхолійних нападів. Відводить тремор, спалахи раптового гніву та стан тривоги. Камінь налаштовує свого власника на справедливе, порядне, дбайливе та дбайливе розташування практично до всіх людей. Допомагає в усвідомленні того, що відбувається, осмисленні та прийнятті правильних рішень. Дуже рекомендований лікарям, вчителям, представникам політики, юристам та громадським діячам.
Мінеральний кахолонг славиться залученням грошей, сприяє підвищенню добробуту та накопичення. Ґрунтовно і надовго притягує удачу, процвітання та багато блага. Спрямовує та допомагає досягти гармонійної згоди у кайданах сімейного життя. Це відданий самоцвіт, що не виявляє впливу ні на кого іншого, крім свого господаря. Найбільш сильно кахолонг показує свої чудодійні ознаки восени та взимку.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари