Всі категорії
Додати товар

💍🍇 стильне кільце овал натуральний камінь аметист

150 грн
Опис

💍🍇 Кільце з натуральним каменем аметист класичного фіолетового кольору з розлученням. Кільце має регулювання довжини. У продажу є подібні кільця з іншими натуральними каменями: моховий агат, нефрит, малахіт, рожевий кварц, сердолік, авантюрин, кахолонг та ін. 💍🍇

Розмір: безрозмірне від 17,0 у велику сторону регулюється, розмір каменю 2,5х1,8 см

Склад:
Біжутерний метал, натуральний аметист.

🧙‍♂️☝️ Здавна вважається, що аметист може врятувати людину від інфекцій, а сучасні літотерапевти кажуть, що контакт з фіолетовим каменем знімає нервову напругу та рятує від перевантажень, безсоння. Також фахівці з лікування за допомогою каменів упевнені, що вода, в якій полежали аметисти, покращує кровообіг та насичує киснем мозок. Головне, регулярно проводити енергетичне очищення каменів під проточною водою, щоб змивати з них негатив, що скупчився.

Допомагає аметист і у боротьбі із залежностями, особливо у пристрасті до спиртного. Усуває потяг до куріння та переїдання. На Русі вірили, що аметист сприяє омолодженню та покращує шкіру обличчя, прибирає висипання. Цілющі властивості каменю справляються з мігренню, безпліддям, подагрою.

Магічні властивості аметиста полягають у тому, що він може виступати як амулет і талісман, а також є незримим помічником філософів, поетів, художників і всіх людей, які прагнуть розуміння істини.

Фіолетовий колір вважається містичним сам собою, це провідник між видимим і невидимим оку людини світом. Колір аметиста має гіпнотизуючий вплив і допомагає осягати таємниці світобудови через несподівані відкриття, що даються в потоці фіолетового свічення.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?