Всі категорії
Додати товар

Кільце з діамантом 0,62 кр! принцеса

20500 грн
Опис

Якщо Ви не маєте можливість придбати з рук в руки особисто при зустрічі у Києві не тисніть "Замовлення" і не просіть додаткові фото для розваги. Ваші номери мені теж не потрібні. Не перекладаю угоди на інші рессурсы, не дзвоню покупцям. Увазі мрійників, що камінь такий каратности за таку ціну і в такому кольорі можна знайти без включень в чистоті і ограновуванню, як у Смоленських діамантів і за ТАКИХ грошей ! Все по грошам. За такий діамант чудовою чистотою готуйтеся віддати в 5-8раз більше. І його ще треба знайти навіть за такі гроші. З цього спускаємося на землю, оцінюємо свої можливості реально і зіставляємо їх з бажаннями. Діаманти це не потасканые шмотки, вони навіть на вторинному ринку є твердою валютою і навряд чи Ви знайдете власника подібних каменів несоображающего як оцінити свій скарб. До некомпетентним подібне потрапляє вкрай рідко. Кріпіться і збираєте реальну гроші на СВОЮ мрію) Кулі в такому не буде. І так дешевше ніж в інших тому, що не магазин, а продаж у метро з рук в руки. Це не муассанит . Це натуральний природний діамант природного походження Африка, ограновування Індія. Камінь не з тих, яких валом у магазинах. Колір каменю фантацийный сірий з платенывым надцветом. Має природний блиск і хорошу прозорість. Є дуже включення, які максимально чітко показала. По цьому, не дивлячись на гарну прозорість і фантазійну рідкісну кольоровість камінь оцінений приблизно. Це білі камені градируются 1-3-4-8 і т. д. Тут просто назва затребуваного, рідкісного і не дешевого кольору - Фантазійне. Ви бачите камінь і при денному, так і при штучному освітленні. Камень покупался отдельно и был закреплён в новое кольцо в белом золоте 585 пробы, бренд Сова на место циркония. Там более полкарата! Этот камень 0,62кр!! размер18
Бриллианты за последний год возросли в цене дважды. Это самое надёжное вложение денег на сегодня.
Правила продажи ювелирки:
Передача всей сумму на руки до осмотра (из моих рук с расстояния вытянутой руки конечно возможно и без передачи денег и это абсолютно бесплатно)) Но, стоит ли для посмотреть и не примерить на своей руке ехать на личную встречу?)) Почему не даю кольцо в руки покупателю до получения всей суммы за него?))) А, что я получу, если покупатель его выпустит из своих рук кроме : "-ой ...извините.. закатился.."...?
Как страховку от перекупщиков всех мастей, которые ходят на встречи пачками не для того, что б купить, а для того, что бы подготовить продавца (уменьшив значение товара для продажи) следом пришедшему напарнику. Так вот, рассказывать мне за характеристики моего бриллианта и что "за таким под ногами они бы и поднять его не нагнулись" бесплатно не получится. Показ кольца я оцениваю в 500грн.
Это значит, что прежде чем взять его в руки для личного осмотра, проверки тестером бриллиантов на подлинность и т.д. Вы должны передать мне в руки его стоимость из которой при отказе (по любой причине ) от покупки я вычитаю 500грн. То- есть, когда Вы возвращаете мне мой камень, я возвращаю Вам Ваши деньги, но за Вычетом показа .
Если Вы приняли решение о покупке, то мы расстаёмся довольные друг другом. Вы уходите со своим сокровищем), а я с уже полученной платой за него.
Обмена и возврата нет. Претензий, после сделки не принимаю и ничего не обсуждаю. Эта категория товара обмену и возврату не подлежит по действующему законодательству Украины.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Матеріал:
Золото
Стать:
Продавець
malin...
malinkakalinka
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари