Всі категорії
Додати товар

✨💍 мініатюрне кільце у стилі мінімалізм натуральний камінь червона яшма

145 грн
Опис

✨💍 Мініатюрне кільце у мінімалістичному стилі зі вставкою натурального каменю червона яшма. Можна носити як фалангове кільце або як кільце супутник. Розмір кільця регулюється. Дивіться відео огляд цього кільця (під фотографіями товару), щоби побачити всю його красу. !!! Через унікальне забарвлення шкірного натурального каменю, колір може незначно відрізнятися. Уточнюйте перед замовленням. ✨💍

Розмір: діаметр 12 см, розмір кабошона 8 мм. Розмір кільця регулюється від 16р. у велику бік.
Склад: Біжутерний метал, натуральний камінь червона яшма.

🧙‍♂️👆 Головна цінність яшми полягає в тому, що коли людина носить цей камінь, то вся негативна енергія, спрямована збоку, втрачає силу. Тому яшма червоного кольору виступає своєрідним щитом від псування, пристріту і прокльонів. Про цю здатність говорять усі езотерики та маги. Тому камінь часто вибирають як оберег і навіть надягають на дітей у вигляді кулончиків. Бажано, щоб камінь у своїй стосувався тіла, тобто був контакт енергії каменю людини.

Вироби з червоної яшми мають властивість накопичувати позитивну енергію. При цьому вони не забирають її із простору. Червоний камінь тісно пов'язаний із силами Землі, а також він відповідає за концентрацію енергії в людині. Він надасть фізичних сил і подарує концентрацію, тому кульки з яшми добре зберігати не тільки вдома, але і в офісі в робочому кабінеті. Вважається, що мінерал підвищує ефективність праці та прискорює досягнення цілей.

Першими яшму в медицині та лікуванні стали застосовувати у Стародавньому Китаї. Спочатку її використовували як очисник шлунковокишкового тракту, а також для лікування хвороб печінки та інших внутрішніх органів. Люди спеціально видобували каміння та вирізали на них свої імена — вважалося, що процес одужання пришвидшується, якщо носити іменний камінь. Наразі мінерал також застосовується у літотерапії. Камінь червоного кольору здатний покращити та вплинути на стан серцево-судинної та кровотворної функції організму. Якщо є проблеми із менструальним циклом у жінок, їм обов'язково потрібно носити яшму.

Також мінерал є стимулятором роботи всіх систем організму. Він здатний відновити баланс і зробити роботу систем злагодженої та синхронізованої. Серед функцій яшми червоного кольору можна відзначити не тільки зміцнення судин, але ще й допомогу в лікуванні шлунка та кишечника. Ці властивості досі не втратили актуальності.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?