Всі категорії
Додати товар

Гердан "відблиск безвечного образу"

2700 грн
Опис

Одним прекрасним днем, прийшла я в магазин і побачила шикарний кабашон флориту в вітрині. Легкий, сяйливий. Маніл. Коли я взяла його в руки, то мені захотілося проспівати «Вітер чи старе ім'я розвіяв...». Кабошон я купила. Запам'ятувала, як він звучить. Обшита його бісером і відклала. Періодично брала його в руки таміла. Він мовчав.
А потімнів. І склався гердан «Облич безвідмовного образу». Ця фраза з пісні, якою і звучить гердан. Цей гердан про творчість, гармонії та любов. Про те, як важливо відпустити минуле, із вдячністю. Дивитися в туманне майбутнє без страху. І із задоволенням жити справжнім.
Орнаментальні бічні частини гердана підкреслюють красу каменю. Який дивовижний, за своїми якостями.
Назва флюориту походить від латинського «fluor» — «текти». Самоцвіт надзвичайно гарний і трапляється в найкрасивіших і яскравих відтінках — від смарагдово-зеленого до насиченого фіолетового.
З давніх-давен вважається, що флюорит приносить людині успіх у роботі та творчій роботі. Закоханим, цей камінь допомагає створити гармонію у стосунках, захищаючи та оберігаючи від негативної енергетики.
Вважається, що цей камінь здатний вбирати негатив, причому як спрямований на людину ззовні, так і його власний внутрішній. Мінерал вміє так перетворювати енергію, що його володар завжди сповнений сил і ідей — не дарма флюорит називають каменем вчених і творчих особистостей.
У виготовленні використані — чеський бісер, кабашон флюориту, кришталеві намистини, паєтки-квіточки. Схема – ТЛ «Маруся».

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бісер Намистини Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари