Всі категорії
Додати товар

Намисто лікувальне minov 0133 для дітей з натурального бурштину

500 грн
Опис

Намисто з бурштину для дітей використовують з давніх-давен. Бурштин сприятливо впливає на шкіру, тіло, щитоподібну залозу. Але в нас мало хто знає, що бурштинові намиста — це справжнісінький лікувальний засіб від зубного болю, дарований самою природою.

Коли в малюка прорізають перші молочні зубки, це часто супроводжується болючістю й дискомфортом. Одним із найстаріших, перевірених методів у такому разі, що є традиційним у Європі, є носіння на тілі бурштинового намиста.

У Європейських країнах бурштинове намисто має практично в кожної дитини. Вони лежать на одній полиці з брязкальцем та гризунцями. Це практично такий самий обов'язковий атрибут, як аптечка для малюка.
Все, що потрібно зробити мамі — просто надіти намисто на шию дитини. Зігріваючись теплом тіла, бурштин виділяє невелику кількість бурштинової олії, яка потім всмоктується в кров через шкіру та чинить свою анальгетичну дію.

У наших бурштинового намиста дуже міцна нитка — основа. Довжина намиста підібрана в такий спосіб, щоб унеможливити небезпеку перекручування. Застібка виготовлена з пластику, гвинтовий механізм. забезпечує високу безпеку носіння.

Кожне намисто унікальне — намистини з гладкими заокругленими краями — не заподіюють незручності малюкам під час носіння. Дитячі бурштинові намиста чудово підходять для дівчаток.

Дитячі бурштинові намисто виготовлені спеціально для дітей і дуже міцні:

намисто виготовлені вручну, зі справжнього бурштину;

кожна з намистинок міститься у вузликах;

намистини шліфовані, круглі кульки;

у разі розриву випаде тільки одна намистина, а всі інші намистини залишаються на нитки;

носіння бус, у плані безпеки, нічим не відрізняється від носіння ланцюжка або хрестика.
Заходи безпеки: Дитина має носити бурштинові намисто тільки коли вона перебуває під наглядом дорослих! На ніч бурштинові намисто потрібно знімати.

Вага: 5.9 грама;

Довжина нитки 32 см;
Діаметр намистини: 5-6 мм.
Застібка: гвинтова.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать: