Всі категорії
Додати товар

Вишукане янтарне кольє медових відтінків, изящные лечебные янтарные бусы

570 грн
Опис

Намиста виготовлені із натурального необробленого бурштину красивих медових відтінків. Невеликі янтарні намистини, красиво зібрані в намисто на міцній вощеній нитці через вузлики, виглядають дуже вишукано.

Таке намисто чудово підійде для повсякденного носіння з лікувальною метою тим людям, які не люблять носити об'ємних прикрас. Його можна носити під будь-який одяг. Також на янтарне намисто ви можете почепити свій улюблений аксесуар: кулончик, хрестик, тощо.

Бурштинове намисто сприятливо впливає на стан всього організму: активізує імунну систему, регулює тиск, знімає головний біль та втому. Також бурштин сприяє зціленню при захворюваннях серцево-судинної та ендокринної системи, і особливо щитовидної залози.

Довжина намист: 45 см
Вага: 11-13 гр
Розмір намистин біля 7-8 мм
Застібка пластикова гвинтова.

Є в наявності подібні намиста інших відтінків.

Ви також можете замовити бажану довжину намиста.

Намисто янтарь бурштин буси, буси з янтаря, янтарное ожерелье, намисто з бурштину, янтарные бусы, янтарь необработанный, необроблений бурштин, коралі, лікувальне намисто, лечебный янтарь, нешлифованного янтаря, медовый янтарь, жёлтый янтарь, янтарные бусины, темный янтарь, янтарное колье

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:
Для жінок Для дівчаток Для немовлят

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?