Всі категорії
Додати товар

Ланцюжок із кубічним цирконієм і хрестиком. чудовий блиск і

168 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Матеріал: Ювелірна сталь
Торг

Ланцюжок із кубічним цирконієм і хрестиком. Чудовий блиск і перелив фіаніту класу ААА CZ! Чудове кольє. 

Simple Ins Cauliflower Chain Sparkling Cross Collarbone Chain Full Star Collar Choker Necklace

Якщо ви шукаєте романтичний і незвичайний подарунок для кольє з якісними кубічними цирконами (фіанітом) класу AAA CZ  і чудового блискучого переливу — безумовно ваш вибір!

Стильний дизайн. Ланцюжок із фіанітами (кубічним цирконієм) сам собою має дуже стильний та елегантний вигляд. А рестик елегантно його доповнює. 

Якісний метал — ювелірна сталь. Жодної алергії! Метал, з якого виготовлене кільце, підходить для щоденного носіння, на ньому не виникне потертостей або облізої фарби.

Оригінальний сувенір. Такий подарунок скаже все за вас, адже всі люблять оригінальні романтичні сюрпризи, особливо дівчата

Характеристики:
Основний матеріал: ювелірна (медична) сталь

Кольори виробу: срібло

Назва каменю: кубічний цирконій (Cubic Zirconia), він же фіаніт

Клас каменю: AAA CZ

Колір каменю: прозорий, переливний, блискучий

Подарункова коробочка + 40 грн!

• Матеріал фіаніту: це кольє, виготовлене з високоякісного фіаніту, являє собою блискучий і міцний елемент, який обов'язково приверне увагу.

• Класична оправа: Закріпка кольє підкреслює його класичну привабливість, роблячи його вічно окрасою для будь-якого випадку.

• Універсальність: ідеально підходить для вечірок. Це кольє додасть елегантності та вишуканості вашому святковому образу.

• Модний дизайн: це кольє хрестової форми з блискучими деталями являє собою модний аксесуар, що підкреслює ваш унікальний стиль.

• Ідеальний подарунок: чи то молоток, ювілей, чи то день народження, чи то кольє стане ідеальним подарунком для жінок, які цінують вишукані прикраси.

•  Кольє виготовлене з ювелірної сталі з домішкою міді, міцного металу, відомого своєю довговічністю та стійкістю до корозії, що забезпечує довговічність виробу.

• Матеріал фіаніту: це кільце, виготовлене з високоякісного фіаніту, являє собою блискучий і міцний елемент, який обов'язково приверне увагу.

• Ідеально підходить для жінок: це намисто, створене спеціально для жінок, стане ідеальним подарунком на дні народження, ювілеї або просто для того, щоб показати комусь особливий, наскільки ви дбаєте про нього.

Довжина: 40-45 см

Вага: 6 г

ПРОСТО-ІНТЕРЕСНО

ИНФОРМАЦИЯ:

Кубічний цирконій — це синтетичні виготовлені камені із симетрією граней, яка схожа на куб, звідси та характерну назву. Оскільки це синтетичний камінь, а не мінерального походження, крім оксиду цирконію у суміші є невелика кількість магнію й кальцію

У чому різниця між фіанітом і кубічним цирконієм?

Циркній — хімічний елемент. Якщо застосовується в описі ювелірної вставки, то мається на увазі кубічний цирконій. Фіаніт — синтетичний камінь. Кубічний цирконій — 100% синонім до слова «фіаніт» — той самий синтетичний мінерал, просто інша торгова назва

Чим відрізняється циркон від кубічного цирконію?

Кубічний цирконій и циркон — це не одне й те саме. Циркон — натуральний самоцвіт, вельми дорогий, за властивостями він схожий із сапфіром. Циркній — метал із таблиці Менделєєва, а кубічний цирконій, він же фіаніт — кристал, вирощений синтетичними, той самий, який трапляється в біжутерії та ювелірних прикрасах.

Хоча фіаніт і кубічний цирконій це на 99% одне і теж, у чому ж різниця 1%? Що краще за кубічний цирконій або фіаніт?

Фіаніт щільніший і важчий, тому його найчастіше використовують як «імітацію» діаманта. Циркон легший і має меншу щільність, унаслідок чого його частіше відносять до стразів або скляруса. Є ще одна особливість, яка вирізняє ці камені — це розмір

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий

Схожі товари