Всі категорії
Додати товар

Перлове намисто «дивне серце».

300 грн
Опис

Колір: Інший колір

Довжина: приблизно 40 см
Це гарне намисто з бісеру ручної роботи поєднує в собі два найпотужніші камені, які приносять вам найкращі цілющі властивості терапевтичних кристалів. Намисто зроблене з натуральних намистин яшми та приголомшливої центральної частини з лабрадориту, все вирізане та сформоване з натуральних каменів.
Яшма відома як «Вищий майстерangam»: він пропонує підтримку в важкі часи та приносить мир і спокій. Вона поглинає негативну енергію і позбавляє негативу та шкідливих енергій не тільки ваше тіло, але й довкілля: очищає від забруднень і вирівнює електромагнітне поле. Яшма також наповнює тіло енергією, повертаючи вас у потрібне річище й даючи можливість здійснити свої мрії.
Лабрадорит дістав свою назву від цього конкретного аспекту: він має «лабрадоресенція», дуже специфічне й унікальне відображення кольорів. Енергія цього каменю пов'язана з тим, щоб з'єднати вас із вашою вищою свідомістю й дати Вам можливість принести іскри життя в кожну зону вашого тіла та душі. Його містична енергія чудово підходить для практики уземлення та загального самопочуття: будь-яку напругу, стрес і тривогу можна легко зняти, якщо увімкнути лабрадорит у ваші практики медитації.
Носіння цього намиста не тільки принесе вам багато компліментів, а й допоможе вам знайти баланс і зцілення, які ви шукаєте!
Відтінки та розміри можуть відрізнятися для всіх натуральних каменів, будь ласка, допускайте невеликі відхилення.
Матеріали: яшма, лабрадорит.
Зроблено з любов'ю!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Матеріал:
Натуральний камінь

Схожі товари