Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Намисто та сережки ′едемський сад′ (хризопраз, корал, полуничний кварц)

3140 грн
Опис

Особлива насолода улітку зануритися в тінисту прохолоду дерев. Тут тиша підсилює ніжні пташині співи, а вітерець створює свої мелодії, перебираючи струни у гіллі дерев. Тут немає людської метушні. Мозок і серце відпочиває від безкінечного потоку інформації, який для сучасної людини вже давно став наркотиком. Бажаю кожному знайти свій райський сад, де тіло буде на землі, а душа ближче до неба!

МАТЕРІАЛИ: - хризопраз, - грановане індійське скло, - гілочки коралу, тоновані зеленим кольором, - полуничний кварц (рожеві ягідки), - пресований і тонований світло-зеленим кольором халцедон, - в центрі намистина натуральної бірюзи, - вставка в конекторах - натуральний нефрит.

Довжина намиста по верхній низці - 44 см та 7 см надійний ланцюжок для регулювання.

* Ви отримаєте намисто в красивій подарунковій упаковці. **Якщо Вам сподобалася робота, але є потреба змінити розмір, додати браслет чи інше - пишіть і я зроблю все можливе, щоб виконати Ваші побажання, якщо це буде можливо на момент замовлення. *** Металева фурнітура захищена від окислення та зміни кольору. В ПОДАРУНОК додається полірувальна серветка для догляду за фурнітурою. **** Оплата можлива як накладним платежем так і передоплата на картку. ***** Доставка зручною для Вас поштовою службою. При оплаті накладним платежем врахуйте, що потрібно буде додатково оплатити комісію за перерахунок коштів на пошті.
Додаткові характеристики:
Колір: Зелений
Колір: Рожевий

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize