Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Намисто з натуральних каменів малахіт та чорний агат

2500 грн
Опис

Намисто з натуральних каменів малахіт та чорний агат.

Сучасні фахівці впевнені: якщо постійно носити прикрасу з малахітом, то це посилить зв'язок з вашим ангелом-хранителем, що додасть сил і загострить інтуїцію.
Малахіт здатний захистити від пристріту, поліпшити сон і позбавити від нічних кошмарів. Його часто використовують в якості дитячого оберега, так як дитина дуже вразливий уві сні.

Малахіт відмінно підходить для творчих людей, так як привертає увагу до власника. Також, ця здатність каменя може використовуватися самотніми людьми для здобуття сімейного щастя. Жінки стануть більш бажаними в очах чоловіків, якщо будуть носити намисто з малахітом.

Чорний агат — головний з каменів-талісманів, який носили стародавні королі. В Індії цей камінь дозволялося носити лише гуру — здатним навчити інших досягти справжньої мети людського життя, що володіють позитивними якостями характеру.

Вважається, що камінь покращує розумові процеси, допомагає подолати неуважність, підсилює концентрацію і зосередженість на чомусь одному. Поліпшується сприйнятливість, підвищуються аналітичні здібності, і з’являється здатність до логічного мислення.

В епоху Відродження агат був талісманом італійських майстрів. Кажуть, він дійсно здатний притягувати в будинок успіх і відганяти від людини хвороби і фатальні випадковості. Не дарма середньовічні лицарі брали його в криваві походи і поверталися звідти живими і неушкодженими.
Додаткові характеристики:
Колір: Зелений
Колір: Чорний
Камені / вставки: Агат
Камені / вставки: Малахіт
Матеріал: Намистини

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
veronica88
veronica88
Кривий Ріг
Була

Схожі товари