Всі категорії
Додати товар

Кулон із ланцюжком, кольє, золото 585 штамп, циркони, смарагди

220 грн
Опис

Шикарне ніжне кольє, є штамп 585 RG з цирконами діамантової огранки та кольоровими цирконами під смарагд, своїми гранями дають чудове виблискування, дуже ошатно, сміливо можна носити в поєднанні з іншими, золотими прикрасами навіть поруч — немає відмінності. Ланцюжок гранована позолота, 925 штамп.
Перед ставкою цікавитеся наявністю, продаю й на інших сайтах, може не встигнути прибрати з продажу. Можна зібрати повний комплект як на фото, на нього знижка буде 5% від загальної суми, наявність розміру кільця уточнюйте.
Штамп 585 RG. Ви не розчаруєтеся в купівлі. Зверніть увагу, є продавці — вводять в оману — причепивши копецеву бирку та пломбу, продаються як справжнє золото. Будьте пильні!
Виробник дає гарантію на два роки, у разі правильного носіння без дотику з агресивним середовищем (морська вода, дощі, фарби для волосся, шампуні, мийні тощо). Носити можна комплектом із сережками зі смарагдами, як із https:/shafa.ua/aksesuary/prykrasy/serezhky/109306251-izumrudnye-sergi-kachestvennaya-pozolota-est-shtamp-585 — це "ідечка", але так само з https://shafa.ua/aksesuary/prykrasy/serezhky/101308815-sergi-s-cirkonami-shtamp-585-kachestvo и https://shafa.ua/aksesuary/prykrasy/serezhky/102579129-izumrudnye-kolca-sergi-krupnye-izumitelnye-pozolota-585-shtamp и с https:/shafa.ua/aksesuary/prykrasy/serezhky/154600968-hit-sezona-sergi-s-cvetnymi-cirkonami-kak-izumrud-zolotie-pokrytie — матиме добре гармонійний вигляд. Наявність потрібного розміру — питайте.
Питання до ставки, немає запитань — отже, все влаштовує та зрозуміло.
Кольорове передавання екрана залежить від настроювання девайса та може трохи відрізнятися насправді. Без поворотів, "накладки" немає, дивіться на фото — це частина опису

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?