Всі категорії
Додати товар

Вінтажне кольє, браслет monet, american vintage 70-x років

9500 грн
Опис

⚜️Рідкісне Вінтажне Кольє і браслет, ювелірний сплав золотого тону (позолота 18К) прикрашені чорними камінцями, Від відомого бренду Monet. American vintage 70-х років⚜️

❗️Дуже Рідкісна Знахідка
⭐️Прикраса з Каталогу

Історія Бренду⭐️
Ювелірні прикраси від братів Чернових з клеймом «Monet» вперше з'явилися в 1937 році.
Майстри бренду Monet стали творцями кількох революційних винаходів, які стосуються техніки створення біжутерії, і всі ці винаходи запатентовані. Саме майстрам цього чудового бренду ми можемо сказати "дякую" за кліпси, до яких ми сьогодні так звикли. Якщо у вашій скриньці є кольє із застібкою під назвою «діжка», то знайте, що цей вид застібки також був створений і запатентований саме цією фірмою.
Як матеріали для виготовлення ювелірних прикрас Monet використовували в основному дорогоцінні метали. Багато виробів виготовлялися інноваційними методами зі стерлінгового срібла. Такі вироби мають маркування «Monet Sterling». Крім того, марка випускала прикраси з різних ювелірних сплавів, які обов'язково покривалися напиленням з дорогоцінних металів. Технології нанесення покриття, використовувані маркою, також були винайдені її майстрами й досі є іноваційними.

Дивіться всі фото➡️
Всі додаткові питання будь ласка y Direct➡️

⚜️Прикраси в ідеальному стані.
⚜️США 70-х років.
⚜️Маркування Monet.
⚜️Має колекційну цінність.
⚜️Розмір:
✨️Кольє: 44,5× 3 см.
✨️Браслет: 17,5× 2,2 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 45см
Матеріал:
Метал Позолота
Тематика:
Геометрія
Основа:
Ланцюжок
Вид виробу:
Біжутерія