Всі категорії
Додати товар

💛🖤 ошатне стильне кольє-намисто з підвіскою "трикутник" натуральні камені: онікс, агат, шунгіт

450 грн
Опис

💛🖤 Ексклюзивні ошатні намисто з комбінації натурального каміння: грановані намистини чорного агата, матові намистини шунгита і підвіска "Трикутник" з чорного оніксу. Фурнітура золотистого кольору ,є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу. !!! У продажу є подібне кольє з чорного агата і рожевого кварцу.💛🖤

Розмір: довжина кольє без підвіски 45 см + 6 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 8 мм, розмір підвіски 3х2,2 див.

🧙♂️👆 Основна дія оніксу направлено на нервову систему, він допоможе позбутися депресивних думок, зняти нервове напруження, поліпшити настрій, підвищити рівень емоційного самоконтролю людини. Так само вироби з оніксом сприятливо впливає на нирки і печінку. Сприяє швидкому відновленню після хвороб і травм.

Чорний агат здатний лікувати хвороби і служить оберегом від чорної магії. Всі негативні енергетичні впливу він трансформує в позитивні. Це магічне властивість притаманне тільки цього мінералу, тому чорний агат – захист від привороту, пристріту, псування і іншої чаклунства, спрямованого проти його господаря.

Шунгіт має найрізноманітніші магічні властивості. Усі прикраси з каменем допомагають власнику накопичувати життєву енергію, відштовхувати негативну інформацію.

Шунгітові обереги забезпечують надійний захист від чорних сил, позбавляють страху і дарують своєму власнику почуття спокою. Амулети із шунгіту допомагають у любовних справах. Мінерал особливо підтримує молодих, активних та енергійних людей.

Склад: натуральний камінь агат, онікс та шунгіт, біжутерний сплав.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари