Всі категорії
Додати товар

🌌🌛 кольє-намисто чокер "амулет лунница" натуральний камінь авантюрин ніч каїра

425 грн
Опис

🌌🌛 Кольє намисто з натурального каменю авантюрин ніч Каїра з підвіскою у формі місяця (оберіг лунница). Це прикраса має потужну енергетику місяця (см опис амулета нижче). Фурнітура сріблястого кольору ,є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу. 🌌🌛

❗️🔷В наявності є подібні чокеры і кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний камінь, содалит, місячний камінь, лабрадорит та інші камені.

Розмір: довжина 40 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 6 мм, розмір підвіски 2х1,8 див.

🧙♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберіг, який виготовляли слов'яни в якості оберега для дівчат і жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність Неба, під охороною якої знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб захистити себе від напастей, забезпечити собі і своїм дітям здоров'я, а вдома - достаток.

Протягом багатьох століть, людина вважає авантюрин каменем радості, гарного настрою. Також багато хто впевнені в тому, що Ніч Каїра допоможе зберегти тверезе мислення і бадьорий дух. Крім цього, саме авантюрин є каменем любові – він не тільки може стати помічником в пошуку другої половинки, але і зберігати почуття двох закоханих. Спираючись на ці магічні властивості, чоловіки, як подарунок на річницю весілля, часто вибирають прикраса зі срібла або золота саме з авантюрином.

Склад: натуральний камінь авантюрин ніч каїра, ювелірний сплав.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари