Всі категорії
Додати товар

🌸🌟 ошатне кольє в стилі бохо з підвіскою "донат" натуральний перли, камінь рожевий кварц

975 грн
Опис

🌸🌟 Ексклюзивне ошатне кольє в стилі Бохо з натуральних досить великих прісноводних перлів з підвіскою у формі донату з натурального каменю рожевий кварц. У центрі кулону модний акцент – амулет "Дерево щастя". Вставки з намистин рожевого кварцу та грановані намисто з натурального гематиту. Фурнітура сріблястого кольору, регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібне кольє з аметиста, на замовлення з інших натуральних каменів. 🌸🌟

Розмір: довжина без урахування підвіски 53 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр бусин перлів 8-10 мм, бусини рожевий кварц 6 мм, розмір підвіски 3,2 см. 🧙♂️👆 Розовий кварц допомагає згладжувати конфлікти, покращує взаєморозуміння, вносити легкість спілкування людей, допомагає знаходити і зберігати любов. З тих самих пір розовий кварц став вважатися камінням любові і гарного настрою. Регулярне носіння ювелірних виробів із рожевого кварцу сприяє покращенню настрою та зціленню від психотравм. Власник каменю починає відчувати життя по-новому, – підвищується позитивне тло, людина стає більш відкритою і життєрадісною, забуваючи про все погане, що трапилося в житті. Завдяки таким змінам, підвищується комунікабельність, розширюється коло знайомств, з'являється безліч нових друзів та добрих знайомих.

У культурі Сходу рожевий кварц фігурує під назвою «камінь серця» – індійці з його допомогою розкривають та активізують серцеву чакру. Ніжний рожевий мінерал при тривалому спогляданні заспокоює серце людини та наповнює її безумовною любов'ю.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари