Всі категорії
Додати товар

🎍❤️ кольє намисто намисто "бамбук" натуральний камінь червона яшма

306 грн
Опис

Великий вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🎍❤️ Намисто-чокер "Бамбук" з натурального каменю червона яшма, намистинки у формі "кісточек". Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.

!!! Увага у продажу є подібні чокери з інших натуральних каменів.🎍❤️

Розмір: довжина 48 см, розмір намистин 12х8 мм

Склад:
натуральний камінь червона яшма, біжутерний сплав.

🧙‍♂️👆 Головна цінність яшми полягає в тому, що коли людина носить цей камінь, то вся негативна енергія, спрямована збоку, втрачає силу. Тому яшма червоного кольору виступає своєрідним щитом від псування, пристріту і прокльонів. Про цю здатність говорять усі езотерики та маги. Тому камінь часто вибирають як оберег і навіть надягають на дітей у вигляді кулончиків. Бажано, щоб камінь у своїй стосувався тіла, тобто був контакт енергії каменю людини.

Вироби з червоної яшми мають властивість накопичувати позитивну енергію. При цьому вони не забирають її із простору. Червоний камінь тісно пов'язаний із силами Землі, а також він відповідає за концентрацію енергії в людині. Він надасть фізичних сил і подарує концентрацію, тому кульки з яшми добре зберігати не тільки вдома, але і в офісі в робочому кабінеті. Вважається, що мінерал підвищує ефективність праці та прискорює досягнення цілей.

Першими яшму в медицині та лікуванні стали застосовувати у Стародавньому Китаї. Спочатку її використовували як очисник шлунково-кишкового тракту, а також для лікування хвороб печінки та інших внутрішніх органів. Люди спеціально видобували каміння та вирізали на них свої імена — вважалося, що процес одужання пришвидшується, якщо носити іменний камінь.

Наразі мінерал також застосовується у літотерапії. Камінь червоного кольору здатний покращити та вплинути на стан серцево-судинної та кровотворної функції організму. Якщо є проблеми із менструальним циклом у жінок, їм обов'язково потрібно носити яшму.

Також мінерал є стимулятором роботи всіх систем організму. Він здатний відновити баланс і зробити роботу систем злагодженої та синхронізованої. Серед функцій яшми червоного кольору можна відзначити не тільки зміцнення судин, але ще й допомогу в лікуванні шлунка та кишечника. Ці властивості досі не втратили актуальності.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари