Всі категорії
Додати товар

Гарнітур із змійовика

7700 грн
Опис

Набір кільце та сережки з чудового магічного натурального каменю змійовика. Уральські самоцвіти. Розмір кільця 18. Куплен давно, зберігся.стані НОВИЙ!мельхіор посріблення

Легенд про походження каменю дуже багато. Історія каменю цікава та інформативна. Найдовша історія походження каменю пов'язана з легендами та доказами про Змія, спокусника Парасолька Єва. Адам смакував плід пізнання (зелене яблуко), поперхався. Шматочок яблука, вилетівши з горла, переродився і став дорогоцінним мінералом.Вказання уральських письменників пояснюють появу мінералу по-іншому. Казковий змій, що охороняє скарби гір, Полоз, став головним героєм історії про появу змійовика. Вони вважають, що серпентиніт — це окаменелі частини шкіри змія, яку він кидався, змінюючи на нову. Великий Полоз — персонаж, у який вірили впродовж багатьох століть. Розсипи смарагдово-зеленого кольору — останки шкіри великого сторожа, що омаріли від часу та природних процесів.

Сережки зі змійовиком допоможуть у разі таких хвороб: Приступи мігрені та головного болю; Підвищений тиск; Спазми кровоносних судин. Кільця та браслети прискорять одужання у разі порушень: Переломи; Порізи; Забиті та вивихи.Зміїний камінь виводить з організму токсичні речовини, очищає від шлаків. Покращує роботу нервової системи, зменшує дратівливість, знижує зайву емоційність. Зміїний камінь зміцнює імунну систему.Самоцвіт має низку магічних здібностей. Раніше прикраси з зміїного каменю віддають перевагу носити чаклуни та чорні магі.Камінь розкриває професійні здібності, допомагає росту кар'єри, просування по службі.Забирає відтінкову енергію.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:
Продавець
zhduliya
54,52,50 размер
Славутич
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари