Всі категорії
Додати товар

Срібна каблучка,кільце 925 проби з натуральними аметистами та рожевим кварцем

1593 грн -1% 1590 грн
Опис

Срібло 100%
Проба 925
Вставки:
-натуральний рожевий кварц
-натуральні природні аметисти(мають включення)
Каблучка 17,5 р
Сережки мають англ.застібку,міцну та надійну.
Неймовірне поєднання унікальних природних лікувальних каменів в одній каблучці 🥰❤️
Аметист – це ювелірний самоцвіт, вважається найдорожчим різновидом кварцу.
«Кам'яна фіалка» не тільки прекрасна та енергійна. Самоцвіт має безліч лікувальних властивостей. Раніше римляни використовували його для нейтралізації отрути у келиху з вином, а греки з його допомогою омолоджувалися, позбавляючись від зморшок, пігментації, веснянок.
Зміцнює пам'ять. Лікує безліч захворювань шкіри. Під час мігрені, приклавши його до чола, можна позбутися від болю. Допомагає при проблемах з нервовою системою. Вода з каменем аметист виліковує простудні хвороби, чистить капіляри, але крім того, печінку, нирки. Зміцнює імунітет.
Сучасні лікарі радять одягати ювелірні прикраси з мінералом для хорошого кровопостачання головного мозку, звільнення від безсоння.
Рожевий кварц:
Вироби з рожевого кварцу цінні як для душевного, так й фізичного зцілення. Він благотворно впливає на серце і покращує кровообіг, а також нормалізує роботу імунної, ендокринної, лімфатичної та кісткової систем.
Майбутні мами вже давно звертаються до потужної сили рожевого кварцу, щоб забезпечити безтурботну вагітність і легкі пологи. Камінь має глибоку жіночу енергію, яка допомагає налагодити ідеальні стосунки з дітьми і дарувати любов всій родині.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Срібло
Тематика:
Геометрія

Схожі товари