Всі категорії
Додати товар

Ельфійська гілка райдужна комплект кольє на шию тіара обідок діадема косплей

880 грн
Опис

Перед оформленням замовлення запитуйте про наявність прикрас, пишіть у чат !

Авторський фентезійний комплект
🍀" Ельфійська гілка" 🍀- це поєднання яскравих кольорових кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної райдужної краплі . Вкраплення кришталевих намистин хамелеонів , центральні філігранні листочки під постарене срібло і плетіння біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикраси в ельфійському стилі.

Унікальність прикраси для волосся в багатоцільовому призначення , може бути використано як діадема на чоло, обідок, гілочка, діадема, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму. Для більш надійної фіксації на голові використана парчева срібляста стрічка (протягнута в акуратні петельки на кінцях вироби) і при бажанні легко знімається.

❤️Намисто підходить для будь-якої шиї, його довжина - від 60 см. Такий великий запас довжини виходить за рахунок довгого фігурного ланцюга, який є одночасно і основним ланцюгом, і подовжувачем. З іншого боку, ланцюжок коротший і закінчується застібкою - омаром, завдяки якому можна зафіксувати замок в будь-якій ланці довгої сторони.

❤️Довжина гілочки / віночка становить 28-30 см. Висота центральної частини близько 3,5 см.

При покупці набору, в подарунок 🎁 кулон під колір виробів!

Окремо також можна замовити, дивіться в моїй Шафі є «ельфійська гілка» в інших кольорах, вартість однієї тіари з райдужними кристалами становить 440 грн. і намисто 440 грн.

Тематична вечірка, фотосесія, карнавал, новорічне свято, ранок, косплей, для рольових гравців при створенні фантастичного світу і т.д. - ось неповний перелік застосувань фентезі виробів.


Можливе виконання в іншому колірному рішенні - синьому, червоному, золотому, прозорому, сірому і фіолетовому. Дріт і ланцюжок можуть бути золотого або сріблястого / сталевого кольору.

Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що є на фото - запитайте перед оформленням замовлення, я з радістю відповім.
Післяплатм і безпечної оплати - немає! . Виготовлення 2-3 дні.

Більше авторських товарів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП по тарифам, оплата за доставку при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Скло Намистини
Стать:
Принт:
Абстракція Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари